Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 250 g cebola cortada em pedaços (2 cm)
- 250 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm)
- 200 g curgete cortada em cubos (1,5 cm)
- 200 g beringela cortada em cubos (1,5 cm)
- 800 g posta baixa de bacalhau demolhado
- 2 - 3 c. sopa de farinha de trigo p/ polvilhar
- 400 g tomate em pedaços
- ½ - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó (optioneel)
- 1 c. sopa de salsa picada p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3387.3 kJ / 809.6 kcal
- Eiwitten
- 130 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 14506.1 mg
Alternatieve recepten
Fajitas de sobras de frango
1ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi com curgete - TM6
45min
Pides de acelgas (pão turco)
1h 15min
Pão Challah
2 godz. 30 min
Cocktail Hugo Spritz
25h 10min
Sanduíche de frango com maionese de beterraba
40 Min
Salada, massa com carne guisada e sobremesa de chocolate de morango
35min
Piadina com pulled chicken e patê de beringela
2 Std. 10 Min
Torta de presunto e requeijão
2 Std. 10 Min
Chai Latte de abóbora
35min
Bolo picante de ameixa
5ωρ. 30 λεπτ.
Bombons de creme de chocolate e avelã
2 Std.