Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
1º dia
- 2 maçãs biológicas (280 g aprox.), cortadas em pedaços
- 20 g mel
- 800 g água mineral
Depois da água fermentada - 1º dia
- 100 g farinha tipo 65 biológica
1º refrescamento
- 50 g farinha tipo 65 biológica
- 50 g água mineral
2º refrescamento
- 50 g farinha tipo 65 biológica
- 50 g água mineral
3º refrescamento
- 100 g farinha tipo 65 biológica
- 100 g água mineral
4º refrescamento
- 100 g farinha tipo 65 biológica
- 100 g água mineral
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2018 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Massa-mãe de centeio
120u. 20min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Massa-mãe em pó
24 godz.
Bijoux de amendoim e cereais
3h 40min
Pão de água com massa-mãe
21u.
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Carcaças de espelta
23u. 40min
Massa-mãe de trigo e maçã
72u. 20min