Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
1º dia
- 2 maçãs biológicas (280 g aprox.), cortadas em pedaços
- 20 g mel
- 800 g água mineral
Depois da água fermentada - 1º dia
- 100 g farinha tipo 65 biológica
1º refrescamento
- 50 g farinha tipo 65 biológica
- 50 g água mineral
2º refrescamento
- 50 g farinha tipo 65 biológica
- 50 g água mineral
3º refrescamento
- 100 g farinha tipo 65 biológica
- 100 g água mineral
4º refrescamento
- 100 g farinha tipo 65 biológica
- 100 g água mineral
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2018 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 godz.
Vianinhas
14h
Massa-mãe em pó
24sa
Pão saloio
1 godz. 25 min
Papo-secos com massa-mãe
48 godz.
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16h 40min
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Pão rústico
2 godz.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20min
Pão de água com massa-mãe
21sa