Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 160 g leite
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 30 g azeite
- 10 g açúcar
- 300 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g queijo mozarela curado cortado em pedaços
- 80 g azeite
- 20 g manjericão
- ½ c. chá de sal
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de hambúrguer
1 Std. 50 Min
Focaccias
2 godz.
Queijo com doce de pimentos
1 Std.
Arrufada de batata-doce
3h
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 godz. 20 min
Pinhas de queijo e amêndoa
20 min
Pão de alho e ervas
1 godz. 40 min
Bolo do caco
1 Std. 50 Min
Pão enrolado com pesto
1 godz. 40 min
Gressinos de tomate seco e sésamo
25 Min
Pãezinhos de queijo
2 godz.
Piza múmia
1 godz. 20 min