Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 160 g leite
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 30 g azeite
- 10 g açúcar
- 300 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g queijo mozarela curado cortado em pedaços
- 80 g azeite
- 20 g manjericão
- ½ c. chá de sal
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccias
2 godz.
Bolachas de queijo e alecrim
50 min
Pão de alho e ervas
1h 40min
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Pinhas de queijo e amêndoa
20min
Bolo do caco
1 godz. 50 min
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3h
Pão de azeitonas
1 Std. 20 Min
Gressinos de tomate seco e sésamo
25min
Pão enrolado com pesto
1h 40min
Salada de bulgur com grão-de-bico e pera rocha
30min
Pães grelhados com manteiga de ervas
35 min