Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gefüllte Weinblätter
- 900 g Wasser
- 12 Weinblätter, frisch, gewaschen, ohne Stiele
- 90 g Hirse
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- ¼ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Fenchelsamen
- 60 g Sultaninen
- 20 g Pinienkerne
Joghurtsauce
- 1 Zitrone, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 150 g Joghurt, 10% Fett
- 1 EL Minzblätter, frisch
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 816 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10 min
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1h 20 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 min
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1h 20 min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20 min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Gefüllte Weinblätter mit Zitronensauce
1h 15 min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 min
Salziges Joghurtgetränk - Ayran
5min