Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots
- 20 g garlic cloves
- 500 g chayote, peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
- 20 g red curly chillies, cut in diagonal slices
- 2 cm galangal, bruised
- 2 fresh bay leaves
- 25 g dried shrimp, soaked to soften
- 20 g cooking oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 511 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 821 mg
Alternatieve recepten
Stir-fry Chayote
25min
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1 Std. 30 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Chrysanthemum Tofu Soup
2u. 10min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 Min
Lemonade
5min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Butter Beer
30min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Steamed Shrimp
20 min
Vegetable Stock Powder
4h
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min