Apparaten en accessoires
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
595 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
707 kJ /
169 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Cantonese Custard Lava Mooncake
Geen beoordelingen
Ayam Pongteh
30min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Black sticky rice pudding
9u. 40min
Steamed Seafood Tower
40min
Brown Rice Congee
30min
Egg Free Pasta
1u. 35min
Vegan Bolognese
50min
Vegan orange croissants
3u. 20min
Almond milk to almond pancakes
30min
Nasi Lemak Basmati
30min