Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
煮飯
- 1000 克 水
- 1 ½ 茶匙 鹽
-
20
克 橄欖油
of 20 克 奶油,有鹽或無鹽 - 250 克 預熟米
雞絲
- 2 大匙 醬油
-
1
大匙 黑麻油
of 1 大匙 橄欖油 - 250 克 去皮去骨雞胸肉 ,切成長條(約3公分厚)
蔬菜
- 160 克 迷你蘿蔓 (約2顆),洗淨並晾乾,對半切成可放入進料管的大小
- 120 克 紅蘿蔔 (約1-2根),削皮
- 200 克 酪梨 ,請選用果肉結實的進口酪梨,去皮後切對半或切四等分
- 180 - 200 克 番茄 (約2顆),果實堅硬且可以放入進料管的大小
- 100 克 紫洋蔥 (約½- 1顆),垂直切半
- 200 克 小黃瓜 ,洗淨,去除頭尾
香菜優格醬
- 7 枝 新鮮香菜 ,僅取葉子
- ½ 茶匙 鹽
- 3 小撮 現磨黑胡椒粉
- 250 克 原味優格 (無糖)
- 100 克 美乃滋
- 4 大匙 無鹽烤腰果
- 1 枝 新鮮香菜 ,僅取葉子,裝飾用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3350 kJ / 800 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 899 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
脆烤豬五花和鮮蔬米沙拉
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
蒜香奶油明蝦
Geen beoordelingen
香蕉肉桂巴布卡
Geen beoordelingen
泰式蔬食咖哩
Geen beoordelingen
瑞可達起司鬆餅佐莓果醬和香蕉
Geen beoordelingen
水果艾草茶
2u. 30min
皮斯可酸酒
Geen beoordelingen
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen
波蘭傳統薑餅蛋糕
Geen beoordelingen
南杏木瓜燉雪耳
1 Std. 20 Min