Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base cheesecake
- 60 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 130 g di biscotti, tipo digestive
- 50 g di zucchero
Crema a base di formaggio
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 150 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
- 600 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 2000 g di acqua
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1340.5 kJ / 320.4 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 101.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yogurt alla vaniglia
12 Std. 20 Min
Ciambella noci e caffè al Varoma
2sa 30 dk
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6h
Mousse proteica con coulis ai frutti di bosco
30 Min
Follia ai tre cioccolati
6h
Costine di maiale in salsa barbecue
35 dk
Brownies al cioccolato bianco (senza glutine e senza uova)
1h 20min
Gamberoni in salsa di cocco caramellata
30 Min
Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)
1 godz. 30 min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40 dk
Cheesecake basca
4sa
Torta ubriaca al vino rosso
2h