Cheesecake al Varoma

Cheesecake al Varoma

3.9 15 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
12 fette

Ingrediënten

Base cheesecake
  • 60 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
  • 130 g di biscotti, tipo digestive
  • 50 g zucchero
Crema a base di formaggio
  • 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 150 g zucchero
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • 50 g di burro morbido, a tocchetti
  • 600 g di ricotta fresca ben asciutta
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 uova
  • 30 g di amido di mais (maizena)
  • 2000 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 101.3 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 1340.5 kJ / 320.4 kcal
Vetten 19.7 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 12.1 g
Koolhydraten 31.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...