Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base cheesecake
- 60 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 130 g di biscotti, tipo digestive
- 50 g di zucchero
Crema a base di formaggio
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 150 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
- 600 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 2000 g di acqua
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1340.5 kJ / 320.4 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 101.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse proteica con coulis ai frutti di bosco
30 min
Panini al vapore e bevanda a base di soia
1h 30min
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Geen beoordelingen
Torta ai frutti rossi
3h
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50min
Brownie sandwiches al burro di arachidi con gelato
3h
Smoothie bowl ai frutti di bosco
15min
Chiffon cake al cioccolato a Varoma (senza lattosio)
2h
Crema per pandoro (senza lattosio)
45 min
Maionese cotta
15min
Cheesecake alle fragole
4 godz. 30 min