Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base cheesecake
- 60 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 130 g di biscotti, tipo digestive
- 50 g di zucchero
Crema a base di formaggio
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 150 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
- 600 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 2000 g di acqua
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1340.5 kJ / 320.4 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 101.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plumcake alle carote al Varoma
2 Std.
Pane integrale con fichi e noci
4 Std. 30 Min
Ghirlanda dolce di Natale
4 Std. 30 Min
Torta mele e zenzero al Varoma
2 Std.
Torta sfoglia alle mele
1 Std. 30 Min
Liquore alle pere
384h
Spaghetti di pere con crema al cioccolato
30 min
Salmone con pesto di cedro
30 min
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1 godz.
Sfogliatine salate pere e caprino
1 Std. 30 Min
Muffin sacher al Varoma
30 min
Mousse alla banana e formaggio
10min