Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base cheesecake
- 60 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 130 g di biscotti, tipo digestive
- 50 g di zucchero
Crema a base di formaggio
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 150 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
- 600 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 2000 g di acqua
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1340.5 kJ / 320.4 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 101.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema al mascarpone con mele insaporite
30 min
Anacardi speziati
30 min
New York cheesecake (2 persone)
6h 30min
Muffin sacher al Varoma
30 min
Gamberoni in salsa di cocco caramellata
30 min
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Torta morbida al cioccolato
45 min
Pancake muffins con banane e gocce di cioccolato
30 min
Mousse proteica con coulis ai frutti di bosco
30 min
Insalata fredda di spaghetti di cetrioli alla coreana
25 min
Biscotti e cucchiaini per caffè
2h 30min
Straccetti di pollo con salsa cremosa e riso basmati (Bimby Friend)
40 min