Solomillo de ternera en salsa de vino tinto

Solomillo de ternera en salsa de vino tinto

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 raciones

Ingrediënten

  • 4 medallones de solomillo de ternera de aprox. 3 cm de grosor, salpimentados
  • 4 - 8 lonchas de beicon ahumado
  • 250 g de vino tinto
  • 40 g de miel
  • 30 g de mostaza de Dijon
  • 20 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de sal
  • 200 g de corazones de alcachofa congelados
  • 1 cucharadita de maicena
  • 3 cucharadas de agua fría

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 861.8 mg
Eiwitten 74.9 g
Calorieën 4445 kJ / 1062 kcal
Vetten 71.3 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 26.3 g
Koolhydraten 15.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...