Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 medallones de solomillo de ternera de aprox. 3 cm de grosor, salpimentados
- 4 - 8 lonchas de beicon ahumado
- 250 g de vino tinto
- 40 g de miel
- 30 g de mostaza de Dijon
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de corazones de alcachofa congelados
- 1 cucharadita de maicena
- 3 cucharadas de agua fría
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4445 kJ / 1062 kcal
- Eiwitten
- 74.9 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 71.3 g
- Verzadigd vet
- 26.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 861.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4h 30 min
Solomillo de cerdo a la cerveza
1h
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40min
Pastel crujiente de cordero
2u. 40min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2h 30 min
Blanqueta de ternera (Cocción lenta)
2h 10min
Redondo de ternera al whisky con patatas
2u. 40min
Solomillo de cerdo con salsa de mostaza y patatas
50min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Lomo a la mostaza
1h 45min
Espaguetis carbonara
25 min