Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 medallones de solomillo de ternera de aprox. 3 cm de grosor, salpimentados
- 4 - 8 lonchas de beicon ahumado
- 250 g de vino tinto
- 40 g de miel
- 30 g de mostaza de Dijon
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de corazones de alcachofa congelados
- 1 cucharadita de maicena
- 3 cucharadas de agua fría
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4445 kJ / 1062 kcal
- Eiwitten
- 74.9 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 71.3 g
- Verzadigd vet
- 26.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 861.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinta de lomo a la miel con pasas
25 min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45min
Solomillo al whisky
45min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Redondo de ternera al whisky con patatas
2 godz. 40 min
Arroz con pollo Hainan (Cocción de arroz) - China
1h 20min
Pollo y chirivías con crema al limón (Cocción lenta)
1h 50 min
Fillet mignon con puré de patata rústico y espinacas a la crema - EEUU
1h 15min
Solomillo de cerdo con salsa de mostaza y patatas
50min
Lomo en salsa Thai con arroz al vapor (Cocción lenta)
2h 10min
Chuletas de cordero con salsa de hierbas (Al vacío)
2 godz. 45 min
Almejas con salsa cremosa
40min