Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 适量 水 ,焯水用
- 1 块 老豆腐 ,约350克,切小块
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 1 只 波士顿龙虾 ,约500克
- 20 克 油
- 2 瓣 蒜头
- 20 克 料酒
- 400 克 水
- 60 克 菜籽油
- 120 克 牛肉肉糜
- 1 茶匙 辣椒粉 ,约2克
- 30 克 辣豆瓣酱 ,选郫县豆瓣酱
- 1 小撮 盐
- 2 - 3 克 糖
- 10 克 生抽
- 2 - 3 根 葱 ,切末
- 适量 花椒粉 ,根据个人口味添加
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1606.3 kJ / 384.3 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 840.6 mg