Bâtonnets de poisson cuits au four avec sauce au potiron
TM6 TM5 TM31

Bâtonnets de poisson cuits au four avec sauce au potiron

3.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g de pois chiches secs
  • 440 g d'eau
  • 60 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de poudre de curcuma séché
  • 1 ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • 500 g de filet de cabillaud, sans la peau, coupé en bâtonnets (2 cm x 5 cm)
  • 20 g d'oignon
  • 450 g de chair de potiron pelé, coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 1 brin de romarin frais feuilles seulement

Voeding
per 4 portions
Calorieën
5073 kJ / 1211 kcal
Eiwitten
113 g
Koolhydraten
68 g
Vetten
51 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
25 g
Natrium
1943 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten