Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa choux preta
- 150 g água
- 80 g manteiga s/ sal cortada em pedaços
- 1 pitada de sal
- 2 c. chá de açúcar
- 120 g farinha
- 2 g carvão
- 3 ovos batidos
Recheio
- 150 g queijo parmesão cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 10 pés de tomilho, fresco, só as folhas
- 250 g queijo ricota
- 150 g queijo-creme
- 2 pitadas de paprika fumada
- 1 c. chá de sal
- 3 pitada de pimenta preta
- 1 - 2 c. chá de mel
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 786.5 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 367.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de abóbora de Halloween
2h
Tarte de manga e maracujá com creme bavaroise
4h
Bolo para levar
1 Std.
Bolo salgado de queijo e pera
1 Std.
Árvores de Natal de bolachas
45 Min
Ninhos de batata com crème-fraîche e salmão fumado
2h 40min
Menu: Sopa cremosa de tomate; Rolos de couve recheados com milho painço e molho de cogumelos
1 godz. 40 min
Chocolate picante com frutos secos
10min
Ovos com bacon e pimentos
35 Min
Xarope de açúcar mascavado
20 min
Espargos e batata com molho holandês
50 Min
Monstros de puré de batata
2 godz. 5 min