Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa choux preta
- 150 g água
- 80 g manteiga s/ sal cortada em pedaços
- 1 pitada de sal
- 2 c. chá de açúcar
- 120 g farinha
- 2 g carvão
- 3 ovos batidos
Recheio
- 150 g queijo parmesão cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 10 pés de tomilho, fresco, só as folhas
- 250 g queijo ricota
- 150 g queijo-creme
- 2 pitadas de paprika fumada
- 1 c. chá de sal
- 3 pitada de pimenta preta
- 1 - 2 c. chá de mel
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 786.5 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 367.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne guisada desfiada com massa
6 Std. 20 Min
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50 Min
Sopa de lentilhas amarelas com almôndegas e creme solero
Geen beoordelingen
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30 Min
Udon caseiro
1 Std.
Mousse de chocolate branco com aquafaba
3h
Biryani de borrego
1h 20min
Goulash de borrego com pimento (Tas Kebab)
1h 10 min
Caril de borrego com grão-de-bico e couve kale
16 godz. 50 min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.
Pavlova de laranja e pera - TM6
Geen beoordelingen
Cupcakes de cérebro
1 Std. 40 Min