Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de farine de blé
- 150 g de jus de betterave rouge naturel, sans sucre
- 5 g de levure déshydratée
- 1 c. à soupe de miel
- 20 g d'huile d'olive plus extra pour graisser
- 120 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 3 - 4 brins de romarin frais en morceaux, plus un supplément pour la garniture
- 1 - 2 d'oignons rouges coupé en cercles (environ 2 mm)
- 1 - 2 pincées de gros sel
- 100 g de saumon fumé en tranches
- Voeding
- per 1 morceaux
- Calorieën
- 832 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 514 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au caramel à la crème vanillée
Geen beoordelingen
Jambalaya au chorizo, crevettes et mangue
3h
Tranche de caramel salé
2 godz. 40 min
Soupe hongroise aux champignons
35 Min
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
3h
Pizza complète à la crème d'asperges, mascarpone et saumon fumé
4 Std.
Terrine d'asperges et de langoustines
10 Std.
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h
Tajine de lotte au citron confit
1h 35min
Poulet pékinois
45min
Garniture au saumon et au coleslaw pour sandwiches
15min
Granité au café
Geen beoordelingen