Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 250 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
- 200 g de calabacín
- 200 g de berenjena
- 800 g de lomos de bacalao desalado (4 lomos)
- 2 - 3 cucharadas harina de trigo
- 400 g de tomate troceado en conserva
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida (optioneel)
- aceite para freír
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3245 kJ / 775 kcal
- Eiwitten
- 129 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 14360.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Fideos con costilla y salchichas
50min
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Coca de llardons d'Olot
1 godz. 30 min
Albóndigas con sepia
1h 20min
Esqueixada de bacalao
15 Min
Coca de Sant Joan
1 godz.
Escudella i carn d'olla
1 godz. 30 min
Coca de recapte (Cataluña)
1 godz. 15 min
Ensalada de lentejas en samfaina
1 godz.
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 godz. 15 min
Panellets
10h 30min