Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 250 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
- 200 g de calabacín
- 200 g de berenjena
- 800 g de lomos de bacalao desalado (4 lomos)
- 2 - 3 cucharadas harina de trigo
- 400 g de tomate troceado en conserva
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida (optioneel)
- aceite para freír
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3245 kJ / 775 kcal
- Eiwitten
- 129 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 14360.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trinxat de col
1sa 15 dk
Tortilla de alcachofas
30 min
Coca de recapte (Cataluña)
1sa 15 dk
Panellets
10h 30min
Coca de cerezas
2h 20 min
Ensalada de lentejas en samfaina
1h
Coca de llardons d'Olot
1h 30 min
Sopa de melón
1h
Coca de Sant Joan
1h
Escudella i carn d'olla
1h 30 min
Coca de Llavaneres
1h
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15 min