Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
180
g Gouda, in Stücken
of 180 g Emmentaler, in Stücken - 550 g Blätterteig, frisch (2 Platten à 275 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- 250 g Tomaten, in Stücken, entkernt
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Pizzagewürz
-
100
g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Streifen
of 100 g Salami, in Scheiben - 60 g Oliven, grün, entsteint
- 1 gelbe Paprika, in Streifen
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- 2 Champignons, groß, in Scheiben
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3238 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 47.2 g
- Natrium
- 1443 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette Hawaii
30min
Blitz-Pizza
40min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30min
Ofen-Omelette mit Topping
20 Min
Ofenpfannkuchen mit Kräuter-Quark-Creme
40min
Tortilla-Calzone
30min
Backfisch-Nuggets mit Kräuter-Dip und Kartoffelpüree
1 Std.
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25 Min
Spinat-Crostini
20 Min
Kräuterkuchen
2h
Apfel-Quark-Puffer
45min
Tonno-Toastbrötchen
20 Min