Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Bergkäse, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 5 Eier
- 200 g Kräuterfrischkäse
- 1 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ½ - ¾ TL Salz (siehe Tipp)
- ½ TL Pfeffer
- 450 g Bauernbrot, altbacken, in Scheiben (siehe Tipp)
- 4 Tomaten, in dünnen Scheiben
- 250 g Mozzarella, abgetropft, in dünnen Scheiben
- 400 g Schinken, gekocht, in Scheiben (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2808 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1867 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Holländische Käse-Eier
40min
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55min
Maultaschen in Honig-Senf-Sauce
45 Min
Fixe Feierabendstulle
30min
Rahmfladen mit Hähnchen, Spargel und Hollandaise
2 Std. 20 Min
Würziger Rahmfladen mit Kabanossi
6h 30min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 Std. 20 Min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55min
The-German-Hot-Dog
35min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1h
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Zucchini-Knödel-Lasagne
1 godz. 10 min