Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Baguette (1 Baguette ca. 50-70 cm lang), siehe Tipp
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Butter, kalt, in Stücken (3 cm)
- 300 g Brie, kalt, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Schinken (roh, gräuchert oder gekocht), in Scheiben (4 cm)
- ½ TL Pfeffer aus der Mühle
-
1
TL Majoran
of 1 TL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2577 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1212 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blätterteig-Pizza
30 min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 godz. 45 min
Spinat-Crostini
20 min
Spargelpasta in Bacon-Sahne-Sauce
30 min
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30 min
Mie-Nudel-Lasagne
1h 30 min
Caesar-Nudelsalat
35min
Baguette Hawaii
30 min
Pastitsio
1h 30 min
Croque Monsieur
20 min
Tonno-Toastbrötchen
20 min
Garlic-Cheese-Bread
1 Std. 35 Min