Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g Birnen, geschält, geviertelt, entkernt
- 20 g Zitronensaft
- 130 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 140 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- 130 g Milch
- 220 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
- 15 g Kakao
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1030 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 90 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9h
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1hod. 10min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20min
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2h
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min
Omas bester Mohnkuchen
1h
Dreh-dich-um-Kuchen
1h 50 min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Apfel-Nuss-Kuchen
4h
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30 min
Apfelrahmkuchen
1h 50 min