Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 125 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Zucker
- 250 g Mehl
- 2 Prisen Salz
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Butter, in Stücken
- 120 g Zucker
- 2 Eier
- 500 g Magerquark
- 2 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 20 g Orangensaft
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 300 g Rhabarber, in Würfeln (1 cm)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1578 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 209 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Rhabarber-Käsekuchen
7 godz. 30 min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9h
Apfel-Nuss-Kuchen
4h
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1h 45min
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1h 45min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 Std. 10 Min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30min
Apfelrahmkuchen
1h 50min