Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
-
400
g carrots, cut in
wedges that fit in feeder -
325
g courgette unpeeled, cut in
wedges that fit in feeder -
75
g apple unpeeled, cored, cut in
wedges that fit in feeder
Broccoli Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g walnut, shelled
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli florets, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g white wine
- 90 g liquid vegetable stock
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 - 2 pinches fine sea salt (optioneel)
- ½ tsp ground nutmeg
- 75 g double cream
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 6359.9 kJ / 1520.1 kcal
- Eiwitten
- 39.6 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 115.2 g
- Verzadigd vet
- 32.9 g
- Vezels
- 26.9 g
- Natrium
- 3521.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Sweet Potato Soup
30 Min
Nut bolognese
35 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55min
Spinach and Carrot Muffins
1 godz.
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 Std. 50 Min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3h
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Beetroot Houmous
15min
Bruschetta
3h