Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sausagemeat
- 5 juniper berries
- ½ tsp black peppercorns
- 100 g pork loin, diced (3 cm)
- 100 g pork shoulder, diced (3 cm)
- 100 g water
- 15 g fine sea salt
- 20 g pork back fat, diced (3 cm), (see tip)
- 150 g whipping cream
- 1 pinch ground cloves
- 1 pinch ground coriander
- 1 pinch ground nutmeg
Black Garlic Ketchup
- 150 g black garlic
- 50 g apple juice
- 15 g apple cider vinegar
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
Finalisation
- 1000 g water
- 1 tsp vegetable oil, for frying
- 12 slices smoked bacon
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 954.8 kJ / 228.2 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 691.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Gochujang Marinade
10min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20min
Choron Sauce
20 min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Stroganoff Strudel
1 Std. 40 Min
Garlic Potatoes with Caraway
1h
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 min
Herb Bread
1h 10min
Queso Fundido with Chorizo
45min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Apple Mulled Wine
25 min