Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sausagemeat
- 5 juniper berries
- ½ tsp black peppercorns
- 100 g pork loin, diced (3 cm)
- 100 g pork shoulder, diced (3 cm)
- 100 g water
- 15 g fine sea salt
- 20 g pork back fat, diced (3 cm), (see tip)
- 150 g whipping cream
- 1 pinch ground cloves
- 1 pinch ground coriander
- 1 pinch ground nutmeg
Black Garlic Ketchup
- 150 g black garlic
- 50 g apple juice
- 15 g apple cider vinegar
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
Finalisation
- 1000 g water
- 1 tsp vegetable oil, for frying
- 12 slices smoked bacon
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 954.8 kJ / 228.2 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 691.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 Std. 45 Min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 Std. 35 Min
Skin Glow Detox Juice
Geen beoordelingen
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Habanero Salsa
10 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Geen beoordelingen
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Wholemeal Focaccia
2 Std. 35 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min