Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sausagemeat
- 5 juniper berries
- ½ tsp black peppercorns
- 100 g pork loin, diced (3 cm)
- 100 g pork shoulder, diced (3 cm)
- 100 g water
- 15 g fine sea salt
- 20 g pork back fat, diced (3 cm), (see tip)
- 150 g whipping cream
- 1 pinch ground cloves
- 1 pinch ground coriander
- 1 pinch ground nutmeg
Black Garlic Ketchup
- 150 g black garlic
- 50 g apple juice
- 15 g apple cider vinegar
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
Finalisation
- 1000 g water
- 1 tsp vegetable oil, for frying
- 12 slices smoked bacon
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 954.8 kJ / 228.2 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 691.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Crunchy Potato Sticks (TM6)
25 Min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 Min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM6)
Geen beoordelingen
French Onion Soup (TM5)
1 Std.
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10 min
Elderflower Basil Gin Fizz
10min
Egg Free Pasta
1h 35min
Porcini Mushroom Risotto
35 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min