Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 4 c. à soupe de beurre à rôtir
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à ragoût (3 cm)
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 30 g de farine blanche
- 30 g de concentré de tomates
- 160 g de lard à rôtir, en tranches, en lanières (2 cm)
- 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- 1 brin de romarin, frais
- 500 g de vin rouge
- 230 g de champignons de Paris, frais
- 150 g de petits oignons blancs, au vinaigre (grelots)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2575 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Purée Parmentier nature
55 Min
Sauce bolognaise
3h 15min
Curry de poulet thaï express et riz basmati
40min
Sauce moutarde
5 min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45min
Lasagnes
2h
Risotto alla milanese
30 Min
Gratin de chou-fleur
55 Min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Filet de porc au four avec du riz
1h 20min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h