Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 4 c. à soupe de beurre à rôtir
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à ragoût (3 cm)
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 30 g de farine blanche
- 30 g de concentré de tomates
- 160 g de lard à rôtir, en tranches, en lanières (2 cm)
- 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- 1 brin de romarin, frais
- 500 g de vin rouge
- 230 g de champignons de Paris, frais
- 150 g de petits oignons blancs, au vinaigre (grelots)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2575 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Sauce béchamel
15min
Gratin de chou-fleur
55min
Lasagnes
2h
Sauce bolognaise
3h 15 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Filet mignon de porc en croûte
1h 15 min
Crème fouettée
10 min
Compote de pommes
20 min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 min
Purée Parmentier nature
55min
Purée de patates douces
1h
Purée de pommes de terre classique
50min