Pâtes crémeuses à la courge, scamorza et pecorino

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 70 g de fromage scamorza coupée en morceaux (2 cm)
  • 70 g de pecorino coupé en morceaux (2 cm)
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 60 g de céleri (optioneel) coupé en morceaux
  • 60 g de carotte coupée en morceaux
  • 40 g d'huile végétale
  • 270 g de chair de potiron coupée en morceaux (3 cm)
  • 1000 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 1 c. à café de cannelle, moulue (optioneel)
  • 1 c. à café de poivre moulu
  • 300 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 402.3 mg
Eiwitten 20.2 g
Calorieën 2179.4 kJ / 520.9 kcal
Vetten 20.3 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraten 65.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...