Apparaten en accessoires
法式李子蛋糕
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 15min
6 人份
Ingrediënten
-
奶油 ,室溫軟化,塗抹烤盤用
-
2 - 4 大匙 紅糖德梅拉拉糖(Demerara Sugar)2 - 4 大匙
-
李子 果肉成熟結實,去核,底部稍微切平並垂直切半(詳見要訣)700 克
-
檸檬 取皮屑並榨汁1 顆
-
糖1 大匙
-
糖80 克
-
香草豆莢 取籽(詳見要訣)½ 根
-
蛋2 顆
-
全脂牛奶100 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)50 克
-
麵粉65 克
-
鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉 裝飾用1 - 2 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
132 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1019 kJ /
244 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品配件食譜
42 recepten
Taiwan
Taiwan