Apparaten en accessoires
洋蔥烤餅
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 人份
Ingrediënten
麵糰
-
中筋麵粉 多備一點撒粉用250 克
-
橄欖油30 克
-
水120 克
-
鹽¼ 平茶匙
-
酸奶油 (脂肪含量18%)150 克
-
鹽½ 茶匙
-
現磨黑胡椒粉½ 茶匙
餡料和烤製
-
白洋蔥 垂直切半200 克
-
紫洋蔥 垂直切半200 克
-
新鮮細香蔥 ,切碎30 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
6.5 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
407.8 kJ /
98.5 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
13.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品配件食譜
42 recepten
Taiwan
Taiwan