Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de mantequilla
- 350 g de harina de repostería
- 60 g de cacao puro en polvo
- 10 g de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de azúcar
- 100 g de azúcar moreno
- 6 - 8 tiras de piel de naranja (sin nada de parte blanca)
- 300 g de calabacín en trozos de 4 cm
- 100 g de aceite de girasol
- 2 huevos
- 125 g de leche
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 125 g de pepitas de chocolate
Cobertura de chocolate
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 35 g de agua
- 35 g de mantequilla
- virutas de chocolate para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2746 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 449.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho de calabaza sin gluten
2 godz. 20 min
Cake de plátano con algarroba
1h 45min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1h
Bizcocho de peras
1h
Bundt cake de nata y cítricos
1h 25min
Roscos de chocolate y almendra
50min
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Rosquillas de espelta y queso cremoso
50min
Bundt cake de zanahoria y nueces
1h 30min
Galletas cremosas de nuez con chispas de chocolate
45min
Bundt cake de calabaza
1h 30min
Bizcocho de manzana y canela
1h 15min