Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de mantequilla
- 350 g de harina de repostería
- 60 g de cacao puro en polvo
- 10 g de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de azúcar
- 100 g de azúcar moreno
- 6 - 8 tiras de piel de naranja (sin nada de parte blanca)
- 300 g de calabacín en trozos de 4 cm
- 100 g de aceite de girasol
- 2 huevos
- 125 g de leche
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 125 g de pepitas de chocolate
Cobertura de chocolate
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 35 g de agua
- 35 g de mantequilla
- virutas de chocolate para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2746 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 449.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot cake cookies
35 Min
Muffins de batata con nueces
1 Std.
Bolas energéticas de zanahoria y avena
50min
Bundt cake de zanahoria y nueces
1 godz. 30 min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 Std.
Pastel de zanahoria y brócoli
1h 10min
Roscos de chocolate y almendra
50min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1h 10min
Bizcocho de peras
1 Std.
Galletas de almendra con pepitas de chocolate
40 Min
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6h 15min
Tarta helada de limón sin gluten
6h 50min