Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 根 小黃瓜 (約 800 克),切除頭尾
-
200 - 250
克 酸奶油
of 200 - 250 克 希臘優格 - 1 - 2 茶匙 鹽
-
1
把 新鮮蒔蘿 ,用剪刀剪断
of 4 大匙 乾燥蒔蘿 - 1 茶匙 現磨黑胡椒粉 (optioneel)
- 1 大匙 蘋果醋 (optioneel)
- 1 茶匙 糖 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 451 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
乾咖哩熱壓吐司
35 λεπτ.
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Geen beoordelingen
松露馬鈴薯烤餅佐酒醋雞肉
Geen beoordelingen
地瓜烤蘋果
Geen beoordelingen
剝皮辣椒炒筊白筍
Geen beoordelingen
泰式蔬食咖哩
Geen beoordelingen
椪醋和蘿蔔泥
Geen beoordelingen
小黃瓜沙拉佐蒔蘿酸奶油醬(TM6)
Geen beoordelingen
小馬鈴薯去皮(TM5)
Geen beoordelingen
瑞士馬鈴薯培根煎餅
Geen beoordelingen
溏心麻藥蛋(TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.
香脆花生
20 λεπτ.