Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegan croissantdeeg
- 220 g amandelmelk, ongezoet
- 40 g olie
- 60 g suiker
- 15 g verse gist
- 450 g bloem
- 1 snuifje zout
Notenvulling
- 60 g ontpitte dadels
- 150 g notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)
- 20 g ahornsiroop
- ½ tl vanillearoma
Glazuur
- 80 g suiker
-
2
tl boter, veganistisch
of 2 tl margarine - 2 el amandelmelk, ongezoet
- amandelmelk, ongezoet, om te kleuren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1325.9 kJ / 316.9 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownies van zoete aardappel
1h
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Boemkool buffalo hapjes
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2h 30min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min