Apparaten en accessoires
Vegan croissants met notenvulling
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
12 porties
Ingrediënten
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
30.4 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Vetten
11.1 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
49.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Lactosevrije milkshake
Geen beoordelingen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
400-500 g ui karameliseren
50min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Geen beoordelingen
Amandelcake
50min
Geraardbergse Mattentaarten
1u.