Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegan croissantdeeg
- 220 g amandelmelk, ongezoet
- 40 g olie
- 60 g suiker
- 15 g verse gist
- 450 g bloem
- 1 snuifje zout
Notenvulling
- 60 g ontpitte dadels
- 150 g notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)
- 20 g ahornsiroop
- ½ tl vanillearoma
Glazuur
- 80 g suiker
-
2
tl boter, veganistisch
of 2 tl margarine - 2 el amandelmelk, ongezoet
- amandelmelk, ongezoet, om te kleuren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1325.9 kJ / 316.9 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Aardappel-wortel hapjes
40min
Vegan jus
40min
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Naan (Hindoe brood)
2h
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Portugees crème brûlée
25min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Lasagnerolletjes
Geen beoordelingen
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50 min