Vegan croissants met notenvulling

Vegan croissants met notenvulling

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
12 porties

Ingrediënten

Vegan croissantdeeg
  • amandelmelk ongezoet
    220 g
  • olie
    40 g
  • suiker
    60 g
  • verse gist
    15 g
  • bloem
    450 g
  • zout
    1 snuifje
Notenvulling
  • ontpitte dadels
    60 g
  • notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)
    150 g
  • ahornsiroop
    20 g
  • vanillearoma
    ½ tl
Glazuur
  • suiker
    80 g
  • boter veganistisch
    2 tl
    2 tl margarine
  • amandelmelk ongezoet
    2 el
  • amandelmelk ongezoet, om te kleuren

Voeding per 1 portie

Calorieën 316.9 kcal / 1325.9 kJ
Eiwitten 6.8 g
Vetten 11.1 g
Koolhydraten 49.1 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 1.7 g
Natrium 30.4 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...