
Apparaten en accessoires
Vegan croissants met notenvulling
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
12 porties
Ingrediënten
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
boter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Voeding per 1 portie
Calorieën
316.9 kcal /
1325.9 kJ
Eiwitten
6.8 g
Vetten
11.1 g
Koolhydraten
49.1 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
1.7 g
Natrium
30.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux