Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Gruyère, in Stücken
- 75 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g glutenfreie Mehlmischung und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Speisestärke
- 50 g Wasser, kalt
- 1 ½ TL Salz
- 150 g Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert, gewürfelt
- 4 Eier
- 50 g Milch
- 100 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1320 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 576 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini-Ricotta-Frittata
40 Min
Couscous mit Aprikosen, Haselnüssen, Feta und Gemüse und Stracciatella-Creme
1 Std. 15 Min
Provenzalische Tarte
1 Std. 15 Min
Omelette-Wrap mit Champignons und Spinat
40 Min
Zwiebel-Flammkuchen
1 Std.
Buchweizen-Schoko-Kuchen
1 Std.
Dattel-Nuss-Konfekt und Mango-Espuma mit exotischen Früchten
2h
Granola-Clusters
50 Min
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1 Std. 45 Min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.
Glutenfreie Käseküchlein
2h
Vegane Empanadas mit Paprika-Pilz-Füllung
1h 20min