Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemarineerde uien
- 150 g rode uien
- 30 g sinaasappelsap
- 25 g witte azijn
- 2 snuifjes gedroogde oregano
- ½ tl fijn zout
Habanero saus
- 5 habanero pepers, geroosterd op een komal
- 15 g limoensap
- ¼ tl fijn zout
- 30 g water
Cochinita pibil
- 5 g achiote
- 100 g vers geperst sinaasappelsap
- 10 g witte azijn
- 1 ½ tl fijn zout
- 5 zwarte peperkorrels
- 370 g varkenslende, in middelgrote stukken
- 15 g boter
- 1 snuifje gedroogde oregano
- 100 g water
Panuchos
- 200 g gebakken bonen, uit blik
- 10 maïstortilla's
- limoen, in vieren gesneden
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 886 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Turkse gekruide lamshapjes
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Geluksbal-raketspiezen
Geen beoordelingen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Guacamole
5 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Heksenvingerkoekjes
2 Std.
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Mexicaanse dip in laagjes
25 Min