Fondue de abóbora com camarão

Fondue de abóbora com camarão

4.0 2 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 doses

Ingrediënten

  • abóboras Hokkaido pequenas (350-400 g cada) (ver dica)
    4
  • maionese
    100 - 200 g
  • queijo Emmental cortado em pedaços (2-3 cm)
    200 g
  • queijo manchego cortado em pedaços (2-3 cm)
    200 g
  • cebolo (spring onion) só a parte branca, cortado em pedaços
    200 g
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • camarões pequenos s/ casca
    20
  • azeite p/ saltear
    1 c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 1105.8 mg
Eiwitten 34.1 g
Calorieën 4167 kJ / 995.9 kcal
Vetten 69.1 g
Vezels 11.3 g
Verzadigd vet 23.9 g
Koolhydraten 67.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...