Fondue de abóbora com camarão
TM6 TM5 TM31

Fondue de abóbora com camarão

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 abóboras Hokkaido pequenas (350-400 g cada) (ver dica)
  • 100 - 200 g maionese
  • 200 g queijo Emmental cortado em pedaços (2-3 cm)
  • 200 g queijo manchego cortado em pedaços (2-3 cm)
  • 200 g cebolo (spring onion), só a parte branca, cortado em pedaços
  • 1 pitada de pimenta preta
  • 20 camarões pequenos s/ casca
  • 1 c. chá de azeite p/ saltear

Voeding
per 1 dose
Calorieën
4167 kJ / 995.9 kcal
Eiwitten
34.1 g
Koolhydraten
67.5 g
Vetten
69.1 g
Verzadigd vet
23.9 g
Vezels
11.3 g
Natrium
1105.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten