Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo flamengo cortado em pedaços
- 40 g azeite
- 30 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g atum de lata, em água
- 50 g molho de tomate (à espanhola)
- 10 g azeitonas s/ caroço
- ½ c. chá de pimenta-de-caiena em pó
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de paprika fumada
- 400 g pimento vermelho em conserva
- 2 ovos
- 50 g farinha s/ glúten
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1369.8 kJ / 327.4 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 994.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 min
Guisado de frango, bulgur e legumes
35 min
Panquecas integrais de requeijão com couve-galega
35 min
Tarte de frutos de verão sem açúcar
25 min
Creme de legumes e espetadas de maruca
Keine Bewertungen
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
50 min
Sopa de cardos
45 min
Salada de tomate com vinagreta de framboesa
10min
Sardinhas de escabeche
48h
Legumes com bacon, abacate e ovo escalfado
1 Std.
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1h 10min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55min