黄酒焖鱼

黄酒焖鱼

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
3 人份

Ingrediënten

  • 食油
    25 克
  • 新鲜姜 切片
    15 克
  • 黑胡椒粒
    5 粒
  • 青葱 切成4公分段
    3 小支
  • (1整尾鱼),去鳃去鳞并清除内脏 (参考贴士)
    600 克
  • 酱青
    15 克
  • 黑酱油
    10 克
  • 黄酒
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 245 mg
Eiwitten 38 g
Calorieën 1912 kJ / 457 kcal
Vetten 28 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...