Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure fraîche, émiettée
-
½
c. à café de sucre en poudre
of ½ c. à café de poudre de malt - 500 g de farine à pâtisserie
- 1 c. à café de sel
La garniture
- de la farine à pâtisserie, pour travailler
- 100 g de jambon sec, type speck, en dés
- 100 g de jambon cuit, en dés
- 200 g de Fontina, en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu plus pour huiler
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de viande
1h 20 min
Tartelettes filo aux fraises et au fromage de chèvre
30min
Tarte végane aux pommes avec crumble et meringue
1h 45min
Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues
Geen beoordelingen
Pizza au curcuma aux anchois, fleurs de courgettes et oignons
2 godz. 15 min
Omelette thaïe farcie au poulet
50 min
Petits pain coeurs
1h
Aubergine miso sous-vide
2h 45min
Potage façon minestrone
50 min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
Geen beoordelingen
Tarte flambée aux asperges, sauce aux herbes et jambon
1 godz. 40 min
Granité au café
Geen beoordelingen