Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure fraîche, émiettée
-
½
c. à café de sucre en poudre
of ½ c. à café de poudre de malt - 500 g de farine à pâtisserie
- 1 c. à café de sel
La garniture
- de la farine à pâtisserie, pour travailler
- 100 g de jambon sec, type speck, en dés
- 100 g de jambon cuit, en dés
- 200 g de Fontina, en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu plus pour huiler
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 Min
Lasagne de courgette et jambon blanc
1 Std. 5 Min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 dk
Couscous d'agneau et crème catalane
Geen beoordelingen
Burger de saumon farci au gruyère et sa salade
1 Std. 5 Min
'Chowder' de maïs doux et chorizo
1sa
Cheesecake cuit
3h 10 min
Salade de pâtes estivale
30 Min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Poulet en sauce à la pêche
40 dk
Carnitas
Geen beoordelingen
Canapés aux oeufs
10 Min