Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1450 g apă (aprox.) (vezi recomandare), plus pentru scufundarea pungilor
- 40 g semințe de susan
- 4 fileuri de somon proaspăt, fără piele și fără oase (aprox. 150 g fiecare)
- 75 g sos teriyaki
- 20 g ghimbir proaspăt feliat subțire
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (de la jumătate de lămâie)
of 1 linguriță rasă vitamina C
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 95 mg
Alternatieve recepten
Ouă cu sos cu ierburi aromatice și biscuiți de Paște
Geen beoordelingen
Punch cu mere și portocale
Geen beoordelingen
Biban de mare cu varză neagră, fasole cannellini și ardei roșu
Geen beoordelingen
Friptură sous-vide cu sos cremos de lămâie
1h 30min
Ciuperci Shiitake cu sos Teriyaki; Tofu dulce-acrișor; Orez neprăjit
Geen beoordelingen
Miso cu vinete sous-vide
Geen beoordelingen
Batoane din fulgi de alac și fulgi de porumb
Geen beoordelingen
Fleică de porc gătită lent, cu noodles și sos de chilli și susan
4h 25min
Mușchi de vită cu umplutură de hribi și parmezan și sos de vin roșu
1h 20min
Mămăligă
40min
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30min
Sos olandez
15min