家烧鲳鱼

家烧鲳鱼

4.2 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 去皮五花肉 切片
    60 克
  • 15 克
  • 切段
    2 根
  • 2 片
  • 蒜头
    2 瓣
  • 干辣椒 切段
    1 根
  • 鲳鱼 总重约400克,将每条鱼切成3段(5-6厘米宽)
    2 条
  • 料酒
    40 克
  • 生抽
    25 克
  • 蚝油
    10 克
  • 150 克
  • 依个人口味调整
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 年糕 条状
    150 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1444.8 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 2424.5 kJ / 580 kcal
Vetten 26 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraten 53.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...