Apparaten en accessoires
青椒肉丝浇头
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
蛋清15 克
-
猪里脊肉 切0.5×5厘米的细丝180 克
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
糖2 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
麻油 (约3克)1 茶匙
-
料酒 (约5克)1 茶匙
-
油40 克
-
姜 切丝1 片
-
青椒 切0.5×5厘米的细丝220 克
-
水5 克
-
盐 (约3克)½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1759 mg
Eiwitten
20.2 g
Calorieën
2161 kJ /
516.5 kcal
Vetten
39.9 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
19.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常盖浇饭
10 recepten
China
China