泡椒猪肝

泡椒猪肝

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
3 人份

Ingrediënten

  • 猪肝 切薄片
    220 克
  • 豆瓣酱 郫县豆瓣酱
    1 茶匙
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 蚝油
    1 茶匙
  • 菜籽油
    70 克
  • 蒜头 切片
    3 瓣
  • 切丝
    2 片
  • 泡椒 切段
    4 - 5 颗
  • 花椒
    1 茶匙
  • 韭菜 切段
    50 克
  • ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 280.3 mg
Eiwitten 15.2 g
Calorieën 1369.7 kJ / 327.7 kcal
Vetten 27 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 6.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...