Apparaten en accessoires
泡椒猪肝
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
猪肝 切薄片220 克
-
豆瓣酱 郫县豆瓣酱1 茶匙
-
玉米淀粉1 茶匙
-
蚝油1 茶匙
-
菜籽油70 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
姜 切丝2 片
-
泡椒 切段4 - 5 颗
-
花椒1 茶匙
-
韭菜 切段50 克
-
糖½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Natrium
280.3 mg
Eiwitten
15.2 g
Calorieën
1369.7 kJ /
327.7 kcal
Vetten
27 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
6.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
年味
10 recepten
China
China