Apparaten en accessoires
肉丝炒萝卜丝
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
油15 克
-
干辣椒 切段1 支
-
猪肉丝 均匀铺在主锅底120 克
-
白萝卜 切丝380 克
-
生抽10 克
-
盐 约1/2茶匙2 - 3 克
-
葱 切段1 - 2 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
569.3 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
739.9 kJ /
176.8 kcal
Vetten
14.9 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
5.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常小炒
5 recepten
China
China