Apparaten en accessoires
清蒸大闸蟹
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
8 人份
Ingrediënten
-
姜 切块40 克
-
细砂糖40 克
-
香醋60 克
-
水 蒸煮用600 克
-
大闸蟹 (每个约150克左右),活的,洗刷干净,捆扎好8 个
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
141.4 mg
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
372 kJ /
89 kcal
Vetten
1.7 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
7.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
地道中国菜:秋天的成熟
10 recepten
China
China