Apparaten en accessoires
蟹味菇芦笋虾仁浇头
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
蒜头 切片1 瓣
-
油25 克
-
虾仁 开背去除虾线140 克
-
蟹味菇 去除大块根部85 克
-
糖1 小撮
-
蚝油5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐 (约3克)½ 茶匙
-
芦笋 去皮切段60 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1438.3 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
937 kJ /
224 kcal
Vetten
13.2 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
13.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常盖浇饭
10 recepten
China
China