蟹味菇芦笋虾仁浇头

蟹味菇芦笋虾仁浇头

5.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 25 克
  • 虾仁 开背去除虾线
    140 克
  • 蟹味菇 去除大块根部
    85 克
  • 1 小撮
  • 蚝油
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • (约3克)
    ½ 茶匙
  • 芦笋 去皮切段
    60 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1438.3 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 937 kJ / 224 kcal
Vetten 13.2 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 13.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...