鹽水鴨肉飯

鹽水鴨肉飯

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1915 克
  • 米酒
    25 克
  • 帶皮鴨胸 約240克
    1 片
  • 切段,約7公分
    1 支
  • 4 克
  • 八角
    1 顆
  • 紅蔥頭 切片
    25 克
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 醬油膏
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 少許
  • 煮好的米飯 (任何種類)
    4 碗

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 512.6 mg
Eiwitten 13.8 g
Calorieën 1538.8 kJ / 368.1 kcal
Vetten 10 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 55.2 g
Koolhydraten 56 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...