Apparaten en accessoires
鹽水鴨肉飯
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 20min
4 人份
Ingrediënten
-
鹽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
水1915 克
-
米酒25 克
-
帶皮鴨胸 約240克1 片
-
蔥 切段,約7公分1 支
-
薑4 克
-
八角1 顆
-
紅蔥頭 切片25 克
-
醬油½ 茶匙
-
醬油膏½ 茶匙
-
白胡椒粉 少許
-
煮好的米飯 (任何種類)4 碗
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Natrium
512.6 mg
Eiwitten
13.8 g
Calorieën
1538.8 kJ /
368.1 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
55.2 g
Koolhydraten
56 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台味舒肥
10 recepten
Taiwan
Taiwan