Apparaten en accessoires
鮪魚紫蘇番茄冷麵
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
薑5 克
-
鰹魚風味露 依照包裝指示稀釋200 克
-
番茄 切丁180 克
-
水1600 克
-
罐裝鮪魚 水煮或油漬140 克
-
小黃瓜 約半根80 克
-
紫蘇葉3 片
-
洋蔥80 克
-
素麵200 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
2863 mg
Eiwitten
22.8 g
Calorieën
2442.6 kJ /
584.4 kcal
Vetten
16.2 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
87.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
亞洲冷麵大集合
10 recepten
Taiwan
Taiwan