鮪魚紫蘇番茄冷麵

鮪魚紫蘇番茄冷麵

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 5 克
  • 鰹魚風味露 依照包裝指示稀釋
    200 克
  • 番茄 切丁
    180 克
  • 1600 克
  • 罐裝鮪魚 水煮或油漬
    140 克
  • 小黃瓜 約半根
    80 克
  • 紫蘇葉
    3 片
  • 洋蔥
    80 克
  • 素麵
    200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 2863 mg
Eiwitten 22.8 g
Calorieën 2442.6 kJ / 584.4 kcal
Vetten 16.2 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 87.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...