Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di latte intero
- 20 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
Ripieno al prosciutto cotto e mozzarella
- 250 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a pezzi
Ripieno agli spinaci
- 1000 g di acqua
- 150 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ripieno ai funghi
- 30 g di burro
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi champignon freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 250 g di latte intero
- 20 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata (opzionale)
Terminare la preparazione
- 2 uova grandi
- 1 pizzico di sale
- pangrattato q.b.
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 708.5 kJ / 169.3 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 353.3 mg
Alternatieve recepten
Cotolette di spinaci
40 min
Nuggets di pollo
25 min
Pandoro TM6
15小时 15 分钟
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20min
Nuggets di sogliola
40 min
Cordon bleu
30 min
Fish burger
35 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Piadina (vegan)
45 min
Parigina TM6
5h 30 min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.