Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
- 10 g oleju rzepakowego
- 500 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego w 3 mm plastry
-
30
g wina ryżowego
of 30 g białego wina, półwytrawnego - 400 g kimchi, odsączonego z zalewy (patrz wskazówka)
- 20 g koreańskiej pasty chili gochujang (patrz wskazówka)
- ziarna sezamu, prażone, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 3052.7 kJ / 729.6 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 69.2 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 504.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kurczak z kimchi i ryżem
35min
Japoński omlet z kapustą (okonomiyaki)
30min
Japońska zupa ramen
1 Std. 50 Min
Bibimbap burrito
45min
Koreański ramen z tofu
50min
Korma z wołowiny
3 godz. 10 min
Zupa Khao soi z tofu, brokułem i prażynkami z makaronu ryżowego
50min
Wołowina teriyaki z ryżem
1 Std. 50 Min
Karaibskie curry z kurczakiem i słodkim ryżem
2 godz. 20 min
Zupa z kimchi i tofu
30min
Zupa Pho z resztek pieczonego drobiu
2 Std. 15 Min
Chińskie bułeczki na parze z wieprzowiną (Baozi)
2 godz. 10 min