Boczek z kimchi

Boczek z kimchi

4.3 94 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porcje

Ingrediënten

  • 100 g cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 10 g oleju rzepakowego
  • 500 g surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 3 mm plastry
  • 30 g wina ryżowego
    30 g białego wina, półwytrawnego
  • 400 g kimchi odsączonego z zalewy (patrz wskazówka)
  • 20 g koreańskiej pasty chili gochujang (patrz wskazówka)
  • ziarna sezamu prażone, do dekoracji

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 504.6 mg
Eiwitten 14.1 g
Calorieën 3052.7 kJ / 729.6 kcal
Vetten 69.2 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 24.4 g
Koolhydraten 9.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...