Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 550 - 1000 g pasternaku, pokrojonego na 2 cm kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 313.8 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 12 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1h 10 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25 Min
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25 Min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 min