Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g boczku parzonego, w plastrach, pokrojonego w paski
- 1 cebula (ok. 100 g), przekrojona na pół
- 1 ząbek czosnku
- 15 g oleju
- 100 g serka topionego, podzielonego na kawałki
- 1 szczypta soli
- 1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 250 g kiełbasy chorizo, pokrojonej w ok. 5 mm kostkę
- 2 opakowania ciasta francuskiego, schłodzonego (po 275 g)
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- 60 czarnych oliwek, bez pestek, najlepiej dużych (ok. 100 g)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 542.6 kJ / 129.7 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 262.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kiełbaski-mumie
1h 35 min
Bezowe duszki
3 Std.
Trufle nietoperze z dynią
2 godz. 30 min
Halloweenowy poncz
20 Min
Wytrawna halloweenowa tarta dyniowa
2h
Wytrawne paluchy wiedźmy
1h
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2h 20min
Czarna pizza z duchami
1h 40min
Halloweenowe parówkowe paluchy
1h 10min
Halloweenowe mleczne bułki
5 Std.
Halloweenowe babeczki
1h 40min
Krwawe paluchy wiedźmy
4h 10 min