Apparaten en accessoires
Auberginen Aufstrich
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
12 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehe1
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, in Stücken90 g
-
Aubergine in Stücken300 g
-
Olivenöl30 g
-
Butter in Stücken60 g
-
Basilikum, getrocknet1 EL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 Prisen
-
Zucker1 Prise
-
Chiliflocken (optioneel) nach Geschmack1 - 2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
131 mg
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
428 kJ /
103 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
1. August, wir feiern!
13 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35min
Mediterraner Tomatenaufstrich
15min
Guacamole
5min
Hummus
10min
Hummus
5min
Lachsaufstrich mit Chinakohl für Sandwiches
20min
Karotten-Kichererbsen-Aufstrich
15min
Thonmousse
5min
Randen-Hummus
10min
Sellerie-Apfel-Salat
10min
Karotten-Tomaten-Aufstrich
20min