Vollkornbrot Glutenfrei

Vollkornbrot Glutenfrei

3.8 20 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
18 Scheiben

Ingrediënten

  • Hirse
    100 g
  • Amaranth
    100 g
  • Reis
    50 g
  • Buchweizen
    150 g
  • Wasser
    600 g
  • Butter zum Einfetten
  • Paniermehl glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
  • Kastanienmehl
    100 g
  • Leinsamen
    50 g
  • Sonnenblumenkerne
    50 g
  • Johannisbrotkernmehl
    2 TL
    2 TL Guarkernmehl
  • Trockenhefe
    1 Pck.
  • Zucker
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Backpulver
    2 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Scheibe

Eiwitten 4 g
Calorieën 510 kJ / 122 kcal
Vetten 3 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...