Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Lauchstangen, fein geschnitten (nur das Weisse, ca. 300 g)
-
3
Rispentomaten, geviertelt (ca. 300 g)
of 200 g geschälte Tomaten, abgetropft, ganz (frisch oder aus der Dose)
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 48.4 g
- Vetten
- 101.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen-Safran Kompott
3 Std. 30 Min
Lauch dünsten (200 g)
20 Min
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
1h 35min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45min
Gemüsesuppe
25 Min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1 Std.
Drei-Königs-Kuchen mit Williams-Birnen
1 Std. 40 Min
Napolitain Törtchen
1 Std. 40 Min
Erbsen mit Schinken
30 Min
Austernpilze mit Peperoni
25 Min
Grundteig für Brot
24h 30min
Vollkornbrot
4 Std.